Zilveren Ganzenveer

Deze wedstrijd wordt al 40 jaar georganiseerd voor redactie/websitecommissies van A-status golfverenigingen. Een vereniging mag met een team bestaande uit 2 spelers inschrijven.

Naast het plezier van het golfen is deze dag ook bedoeld om wederwaardigheden en ervaringen uit te wisselen tussen de commissies.

Omdat in 2016 ons deelnemend team (Annelies Nijhuis en Louis Nouws) er in geslaagd zijn om op de baan van golfclub de Heelsumse deze wisseltrofee in de wacht te slepen, heeft GC Midden-Brabant de eer om deze wedstrijd dit jaar te organiseren en wel op 7 juli 2017.

Het animo voor deze wedstrijd wordt elk jaar groter en wij verwachten dan ook een volle bak (max. 44 teams) op deze dag.

De wedstrijd (spelvorm 4BBB) zal om 12:00 met een gunshot starten.

Let op: volledig invullen, want anders wordt het formulier niet verzonden!

Inschrijving Zilveren Ganzenveer wedstrijd 2017
Naam golfclub: *

SPELER 1
Voor- en achternaam: *
M/V: * Man  Vrouw
e-mailadres: *
Hcp: *
NGF-nummer: *
Handicart: * Ja  Nee

SPELER 2
Voor- en achternaam: *
M/V: * Man  Vrouw
E-mailadres: *
Hcp: *
NGF-nummer: *
Handicart: * Ja  Nee
Opmerkingen:

Hieronder vindt u het inschrijfformulier.

Nadat ook uw bijdrage voor deze wedstrijddag (€65/pp) is ontvangen wordt uw aanmelding definitief.

Dit zal per e-mail aan beide deelnemers worden bevestigd.